Du er her: Forside

Produsentforeningen i Nord Norge vil styrke Nordkapp Filmfestival som bransjefestival

Under Tromsø Internasjonale Filmfestival i januar tok sjefprodusent i News On Request AS Tomas Evjen, til orde for å styrke Nordkapp Filmfestival som bransjefestival. Evjen mener at Nordkapp Filmfestival har store muligheter til å utvikle denne delen av festivalen, og at det betyr mye for bransjen å ha et felles møtepunkt for å utvikle samarbeid, ideer og prosjekter til beste for filmbransjen.
Vi må nå ta tak og utvikle en skikkelig bransjefestival sammen med Nordkapp Filmfestival. Pr i dag har vi ikke noe slikt og vi trenger en festival hvor bransjen kan samles og få sine egne definerte arenaer. Honningsvåg med sin eksotiske beliggenhet, tetthet og sitt historiske sus er perfekt for en større bransjesamlinga av denne typen. Nå man er i Honningsvåg - så er man i Honningsvåg, sier produsent Evjen.
Nordkapp Filmfestival og Produsentforeningen er allerede igang med planleggingen av felles prosjekter til den åttende Nordkapp Filmfestival i september.
- Vi ser for oss et ganske omfattende opplegg og en satsning mot flere målgrupper innen vårt fagfelt. Lykkes vi vil vi kunne dra mange spennende navn og gjester til Honningsvåg allerede i år. Vi vil selvsagt også bidra til at det blir satt opp et bredt og spennende program av nordnorske filmer under Nordkapp Filmfestival. Mange gode produksjoner kom ikke med under TIFF i år og de vil kunne få sin arena her, mener Tomas Evjen.
Norsk Filmforbund v/Sverre Pedersen stiller seg også bak denne pressemeldingen.
For mer info, kontakt
Tomas Evjen (leder Produsentforeningen avd NN) 91799560 tomas@newson.no
Tore Fosse (Produsent Nordkapp Filmfestival) 95113243 tore@nordkappfilmfestival.no
Powered by CustomPublish AS