Du er her: Forside

Nyheter fra Norsk Filminstitutt

Utviklingstilskudd til tre selskaper
Produksjonsselskapene Fantefilm, 4 ½ og Maipo har fått tilskudd til pakkefinansiert utvikling av flere kinofilmer. Det ble vedtatt 2. februar 2012
Nye vedtak om filmproduksjon
Det er nå mulig å søke om produksjonstilskudd til kinofilm etter kunstnerisk vurdering også etter opptaksstart. Samtidig heves godkjent administrasjonsgodtgjørelse
NFI: LAB inviterer til kurs i presentasjonsteknikk. I løpet av kurset får du tips om hvordan du kan fortelle om manuset ditt for å få oppmerksomhet. Du blir bevisst dine fortellerevner og hva du kan videreutvikle for å bli enda bedre.
Fagsnakk er et nytt tilbud til bransjen i regi av Norsk filminstitutt. Dette er et bransjeforum som i vår arrangeres en gang i måneden, og er åpent for alle interesserte. Første runde handlet om den nye ordningen Nye Veier til Lange filmer.
Den premiereklare filmen Thale er som første norske spillefilm plukket ut til filmprogrammet på den anerkjente festivalen South by Southwest Festival (SXSW) i Austin, Texas. Filmen vises i programmet ”Emerging Vision”, og er dermed med i konkurransen om publikumsprisen.

For ytterligere informasjon, sjekk; www.nfi.no
Powered by CustomPublish AS