Du er her: Forside

Nyheter fra Filminstituttet

I dette nyhetsbrevet fra Norsk filminsitutt kan du lese om samproduksjonsforum og workshop for unge norske filmskapere i Polen i sommer, om forelesning og verksted over temaet iscenesettelsen og om eksklusiv førpremiere på vidunderlig animasjonsfilm.


Mulighet for å delta på samproduksjonsforum i Polen
I juli arrangeres ERA New Horizons International Film Festival i Wroclaw i Polen, med Norge som fokus-land. Der blir det også et eget samproduksjonsforum for norsk-polske prosjekter.
Unge filmarbeidere inviteres til tre dagers workshop i Polen
I juli arrangeres ERA New Horizons International Film Festival i Wroclaw i Polen, med Norge som fokus-land. Der blir det også et eget verksted, New Horizons Studio, for unge profesjonelle filmskapere.

Førpremiere på animert Jaques Tati
I samarbeid med animasjonsseminaret Frame-by-frame, som går av stabelen på lørdag, inviterer Filmens hus til visninger av Sylvain Chomets vidunderlige film Illusjonisten (L’illusioniste, 2010), basert på et manus av Jacques Tati. Illusjonisten var Oscarnominert, og har vunnet en rekke priser

VIP LAB for langfilmregissører om iscenesettelsen
Forelesning og verksted over temaet Iscenesettelsen - regissøren og skuespilleren ved Gianluca Iumiento kjent blant annet fra rollen som Brogi mot Daniel Auteil i Paolo Virzi´s storfilm Napelon og jeg.

Lær å skrive for barn Påminnelse - søknadsfrist mandag 11.04.
Norsk filminstitutt og Barnefilmfestivalen inviterer til et tre dagers intensivt skrivekurs for forfattere og regissører som vil bruke sine talenter til å skape gode historier for barn. Verkstedet arrangeres i samarbeid med NRK Barn- og Ungdomsavdelingen

Powered by CustomPublish AS