www.filmifinnmark.no

Nyheter fra Norsk Filminstitutt

I dette nyhetsbrevet fra Norsk filmstitutt kan du lese om Anne Sewitskys debut Sykt lykkelig som er invitert til New Directors/New films i New York, om seminaret Digital Storytelling der du kan lære hvordan visuelle effekter brukes for å utvikle historiefortellingen og om et kurs i hvordan skrive for barn som arrangeres under barnefilmfestivalen i Kristiansand.

Sykt lykkelig til New York
Regissør Anne Sewitskys spillefilmdebut Sykt Lykkelig er invitert til filmfestivalen New Directors/New Films i New York. Invitasjonen er prestisjetung, og de siste femten årene er kun fire andre norske spillefilmer invitert.

Digital storytelling 2011
Digital Storytelling 2011 arrangeres av Digital Storytelling i samarbeid med Norsk filminstitutt og er det sjette årlige seminaret om kreativ bruk av teknologi i film, TV og spill, og fokuserer på hvordan visuelle effekter og digitale sett brukes for å utvikle historiefortellingen og design i film, TV og spill. Foredragsholdere fra film og spillutviklingsmiljøene i Norge, Norden og utlandet samles i Oslo for å presentere arbeider, utveksle erfaringer og bli inspirert. Påmeldingsfrist er mandag 04. april og skjer via www.digistorytelling.com

Lær å skrive for barn
Norsk filminstitutt og Barnefilmfestivalen inviterer til et tre dagers intensivt skrivekurs for forfattere og regissører som vil bruke sine talenter til å skape gode historier for barn. Verkstedet arrangeres i samarbeid med NRK Barn- og Ungdomsavdelingen. Påmeldingsfrist 11. april.

2011-03-25 Stig Arne Hansen